WERKGEVERS

WIJ KUNNEN U HELPEN DE MEEST GESCHIKTE KANDIDATEN TE VINDEN DIE VOLDOEN AAN UW BEHOEFTEN!

 

Nieuwe technologieën en het tekort aan arbeidskrachten dwingen steeds meer werkgevers om hun wervingsprocessen volledig te herzien. Recruiters kunnen tussen de 30 en 40 uur besteden aan het plaatsen van vacatures, het verspreiden ervan, het selecteren van kandidaten, het afnemen van interviews, het corrigeren van tests en het nagaan van referenties, zonder enige garantie dat deze kandidaten uiteindelijk voor het bedrijf zullen werken.

Stel je eens voor wat ze zouden kunnen bereiken door deze tijd te investeren in andere prioriteiten en/of in huidige werknemers: WAT EEN TOEGEVOEGDE WAARDE.


Om ons in staat te stellen de juiste persoon te vinden, gaan we als volgt te werk

Cliquez ici pour saisir votre texte.

PUBLICEREN EN VERSPREIDEN

Om de kans op het vinden van geschikte kandidaten te vergroten, adverteren we de vacature niet alleen binnen onze eigen database, maar ook op diverse jobboards en sociale media-kanalen. Hierdoor bereiken we een breder publiek en vergroten we de kans om de perfecte kandidaat te vinden voor de functie.

Cliquez ici pour saisir votre texte.

VOORSELECTIE

Om ervoor te zorgen dat we alleen de meest geschikte kandidaten aan u voorstellen, is een grondige analyse van de sollicitaties onmisbaar. Indien nodig kunnen we aanvullende tests uitvoeren om de vaardigheden en geschiktheid van de kandidaten verder te beoordelen en te bepalen of ze geschikt zijn voor de functie. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u alleen de meest veelbelovende kandidaten ontmoet.

Cliquez ici pour saisir votre texte.

REFERENTIECONTROLE

Als onderdeel van ons zorgvuldige selectieproces controleren we de professionele referenties van alle kandidaten die we aan u voorstellen. Dit stelt ons in staat om een beter beeld te krijgen van hun ervaring, vaardigheden en prestaties in eerdere functies, en om ervoor te zorgen dat we alleen de meest betrouwbare en geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Cliquez ici pour saisir votre texte.

GESPREK MET U

We bieden u de mogelijkheid om het laatste selectiegesprek te voeren op uw bedrijfslocatie of op ons kantoor. Na het gesprek kunt u een keuze maken en wij zorgen voor de verdere afhandeling van het proces.